SDE Subsidie Zonnepanelen

Maak gebruik van de SDE subsidie zonnepanelen en bespaar kosten op uw energierekening! Steeds meer bedrijven kijken (gelukkig) naar de mogelijkheden voor het produceren van duurzame energie. De overheid moedigt dit aan en stelt daarom subsidie beschikbaar. Deze Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE++) is speciaal in het leven geroepen voor bedrijven en non-profit organisaties.

De SDE Subsidie Zonnepanelen aanvragen kan één keer in 2024. Van 10 september tot 10 oktober 2024 is dit mogelijk. Het gaat via het eLoket van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Weet u echter niet of u in aanmerking komt voor de subsidie? Of hoe dit allemaal in z’n werk gaat? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder of adviseren u over de mogelijkheden van duurzame energie voor uw organisatie.


Wanneer kom ik in aanmerking voor SDE Subsidie Zonnepanelen?

U komt in aanmerking voor de SDE Subsidie Zonnepanelen als u beschikt over een zonnepanelensysteem met een vermogen van 15 kiloWattpiek of meer én een grootverbruikersaansluiting. Dat is een aansluiting van meer dan 3 maal 80 Ampère op het elektriciteitsnet.

Daarnaast moet u rekening houden met eventuele vergunningen. Voor grote installaties in bijvoorbeeld een veldopstelling is meestal een omgevingsvergunning nodig. Mocht dat niet het geval zijn, zorg dan voor relevante documentatie waaruit blijkt dat er geen omgevingsvergunning nodig is.


Verhoog het rendement van uw huidige zonnepanelen systeem

Heeft u al een zonnepanelen systeem op uw dak staan? Of bent u van plan er een te laten plaatsen? Ons eigen montagesysteem zorgt voor een optimaal rendement door o.a. een extreem lange levensduur, een makkelijk verstelbare hellingshoek en genoeg ruimte voor koeling van de panelen. Daarbij helpen wij u graag bij het terugvragen van de BTW of met het inspecteren en onderhouden van uw opstelling, zodat u zeker weet dat u het maximale uit uw zonnepanelen haalt.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan en ontdek wat duurzame energie voor uw organisatie kan betekenen.